onsdag den 7. august 2013

Durumbrød


Et nemt luftigt smagfuldt brød man kan lave på 1 enkelt dag.

Ingredienser: ( til 2 brød )
  • 400 g durum
  • 600 g hvede
  • 7 dl vand
  • 50 g gær
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk salt

Fremgangsmåde: 
Gæren opløses i vandet hvorefter de øvrige ingredienser tilsættes. Hold dog lidt mel tilbage, så der ikke pludselig kommer for meget mel i. Dejen æltes godt igennem på maskinen i ca. 10 min. Dejen skal være en lille smule våd. Dejen dækkes over med et viskestykke og sættes til hævning i ca. 30 min. Dejen hældes derefter ud på et meldrysset bord ( brugte durum) og formes til 2 brød. De lægges på bagepapir og bages på stenplade ved 230 grader i ca 25 min.   








Ingen kommentarer:

Send en kommentar