lørdag den 10. november 2012

Banankage




Ingredienser: 

  • 100 g smør der skal smeltes. 
  • 3 bananer
  • 40 g mandler
  • 30 g. hasselnødder
  • 100 g hvedemel
  • 25 g grahamsmel 
  • 170 g sukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • lidt vaniljesukker
  • chokolade til midterlaget 

Fremgangsmåde:
Nødderne skal hakkes og bananerne moses, og så er de klar til at blive blandet i dejen til sidst.
De våde ingredienser og de tørre blandes blandes hver for sig og blandes til sidst sammen. Nu skal bananerne og nødderne røres i.
Dejen fældes i en smurt springform og bages i ca. 30 min ved 175 grader.

Når kagen er bagt, tages ringen omkring kagen af og kagen skæres i to halve. Jeg hakkede noget chokolade i små stykker og lagde det oven på den ene halvdel af den varme kage så chokoladen smeltede. Så lagde jeg den ene halve kage ovenpå den anden halve med chokoladen på. Når kagen er kølet af, er der en fin chokoladestribe i midten af kagen. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar