torsdag den 13. juni 2013

Rabarberkage


Da jeg var hjemme på Fyn i sidste weekend, var rabarberne vokset helt vildt, siden jeg var hjemme sidst. Derfor skulle der da bages kage : )  

Ingredienser
  • 150 g rørsukker
  • 150 g smør
  • 4-5 æg
  • 200 g mel
  • 3 tsk bagepulver
  • 100 g kokos
  • 1 dl mælk
  • ca. 450 g rabarber
Fremgangsmåde
Rør sukker og smør hvidt. Tilsæt derefter æggene et af gangen under omrøring. Sigt nu de tørre ingredienser i sukkerblandingen. Kom til sidst mælk og kokos i dejen lidt efter lidt. Dejen kommes i en lille bradepande, belagt med bagepapir eller smurt. Rabarberne fordeles udover dejen og nogle trykkes ned i dejen. Kagen bages i ca. 30-35 min ved 190 grader. 

- Resultatet blev en dejlig frisk kage. Jeg kom flere rabarber i end der står i denne opskrift, og hvis man vælger at gøre det, skal man også tilsætte lidt ekstra sukker, for ellers bliver kagen lidt for sur. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar